Fiscale feiten en cijfers 2011 van Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft voor de pensioenadviseur Fiscale feiten en cijfers 2011- in boekvorm én als app – uitgebracht. Het boekje is vanaf deze website te downloaden.

Een bijzonder handig naslagwerk met alle voor 2011 geldende cijfers. Daarnaast wordt ingegaan op nieuwe ontwikkelingen zoals de Netto beschikbare premiestaffels. Ook komen vragen aan de orde als: als de pensioenleeftijd 65 jaar is, is het mogelijk om een lagere franchise te hanteren?

In het fiscale hoofdstuk komen naast de tarieven van de boxen ook het eigenwoningforfait, vrijstelling KEW en SEW en de vennootschapsbelasting aan bod en de actuele cijfers met betrekking tot sociale verzekeringen en erf- en schenkbelasting. Het boek wordt afgesloten met een uitleg van pensioenbegrippen en handige websites.
App

Het is de eerste keer dat Delta Lloyd deze fiscale feiten en cijfers online als App ter beschikking stelt. “Heel mooi dat deze cijfers op zo’n handige manier voor iedereen beschikbaar zijn.”, zei staatssecretaris Weekers van Financiën toen hij deze app van Emiel Roozen, CFO van Delta Lloyd Groep in ontvangst nam . De overhandiging vond plaats op het ministerie van Financiën in Den Haag.

GEEN REACTIES