Event Pensioen & Innovatie van BeFrank

In een markt waar de verleiding groot is om vast te houden aan traditie is er een groeiende behoefte aan een moderne manier van pensioenuitvoering.

BeFrank organiseert op 3 oktober in De Baak te Driebergen de tweede editie van het event voor werkgevers, pensioenadviseurs en andere pensioenprofessionals die geïnteresseerd zijn in een modern pensioen

Tijdens het ‘Pensioen & Innovatie’-event krijgt u antwoord op vragen, zoals:

o Wat zijn de trends in de financiële dienstverlening?

o Welke inspiratie kan er uit andere branches worden gehaald?

o Gaat Financial Planning een rol spelen binnen pensioen en de financiële dienstverlening?

o Wat voor mogelijkheden biedt Financial Planning bijvoorbeeld voor het verdienmodel van een pensioenadviseur?

Programma

AFAS Software en Triodos zullen vertellen hoe zij invulling geven aan innovatie en vernieuwing. Hoe laten zij zich inspireren om de branche, waarin zij actief zijn, uit te blijven dagen? De aanpak en visie van Triodos en AFAS Software brengt hen het nodige succes, zowel commercieel als qua klanttevredenheid. Wat kan de pensioenbranche hiervan leren?

Trendwatcher Lieke Lamb (mede eigenaar van Bureau Trendwatcher.com) zal deze middag de laatste financiële trends doornemen.

Vervolgens zal Rob Goedhart van het Nibud stilstaan bij de mogelijkheden en voordelen van Financial planning.

Michael Visser, bedenker van de Pensioenschijf van Vijf en onderzoeker/docent bij het Competence Centre for Pension research van Tilburg University maakt de vertaalslag naar de pensioenwereld.

Dagvoorzitter is Sofie van den Enk. Ze presenteert diverse televisieprogramma’s voor verschillende omroepen en werd voor haar werk onlangs beloond met de Philip Bloemendal Award voor aanstormend media talent. Niet alleen voor de camera, maar ook op de bühne voelt ze zich thuis. In 2001 won ze het Cameretten festival in Rotterdam als onderdeel van het cabaretduo Anne Jan en Sofie.

Meer informatie op de website van BeFrank.

GEEN REACTIES