DL Garant Pensioen Plan in Pensioennavigator

Het Delta Lloyd Garant Pensioen Plan mét Marktrentekorting is opgenomen in de pensioenadvies- en vergelijkingssoftware van Pensioennavigator.

Met de introductie van Marktrentekorting speelt Delta Lloyd in op de behoefte naar zekerheid voor werkgevers en werknemers. Voor de werkgever zijn de pensioenlasten budgetteerbaar, omdat bijbetalingsrisico’s voor individuele wettelijke waardeoverdracht worden overgenomen.

Bij aanvang van het contract stelt Delta Lloyd de korting vast op basis van de actuele marktrente. Deze korting geldt voor de hele contractsduur. De marktrentekorting is meteen beschikbaar voor de werkgever. Die beslist zelf of hij de marktrentekorting gebruikt om pensioenkosten te verlagen of de pensioenuitkeringen te verbeteren. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

Om hoge, onverwachte bijbetalingen bij individuele wettelijke waardeoverdrachten te voorkomen neemt Delta Lloyd de financiële risico’s voor zijn rekening. De uiteindelijke pensioenuitkering van de deelnemers wordt gebaseerd op salaris en diensttijd.
Meer informatie over het Garant Pensioen Plan mét Marktrentekorting is te vinden op www.ddd.nl .

GEEN REACTIES