Delta Lloyd verlengt hoofdsponsorschap

(c) Jasper van Staveren

Delta Lloyd en het Watersportverbond hebben een nieuwe sponsorovereenkomst voor de komende vier jaar getekend en bundelen tot en met het jaar van de Olympische Spelen van Tokio 2020 de krachten. De ondertekening vond plaats tijdens de Delta Lloyd Regatta en het paralympisch WK in Medemblik. Dit was ook meteen het uitzwaaimoment van Team Delta Lloyd van het Watersportverbond voor vertrek naar Rio de Janeiro.

Onderdeel van de sponsorovereenkomst is de steun aan Team Delta Lloyd van het Watersportverbond. In Team Delta Lloyd zitten de meest getalenteerde en kansrijke topzeilers en -surfers in Olympische klassen. Op 28 mei waren de sporters voor het laatst in Nederland, voordat zij zich volledig gaan richten op de Olympische en Paralympische Spelen in Brazilië.

Jan van Nederveen, Chief Marketing Officer Delta Lloyd: “We zijn als een van de grootste watersportverzekeraars van Nederland al sinds 1997 actief binnen de watersport en hebben sinds 2002 een overeenkomst met het Watersportverbond. Het past ook bij ons als verzekeraar om lange termijn verbindingen aan te gaan, dat is ook wat we voor en met onze klanten doen. We zien er naar uit om verder te werken aan onze ambitie om watersport toegankelijk te maken voor een breed publiek met onder andere initiatieven als de Optimist on Tour. .”

(Bron: Delta Lloyd)

GEEN REACTIES