Delta Lloyd start brede uitrol Aplaza-koppeling via Meetingpoint

Delta Lloyd Schade Particulier rolt de Aplaza-koppeling via mp4all breed uit onder het intermediair en is hiermee de grote verzekeraar met het grootste aanbod via mp4all op Aplaza.

De behoefte aan een dergelijke koppeling is groot, blijkt uit onderzoeken die door Delta Lloyd, Aplaza en Meetingpoint zijn verricht. Daarom is de laatste maanden hard gewerkt aan deze verbinding tussen het administratiepakket van het intermediair en mp4all. Op basis van de ervaringen van gebruikers zal de Aplaza-koppeling de komende periode steeds verder worden verbeterd. Het gezamenlijk doel is beter en gemakkelijker werken voor het intermediair en betere service naar klanten. “Dit is een volgende stap op weg naar het digitale werken. Delta Lloyd zet samen met zijn partners Meetingpoint en Aplaza sterk in op digitale ondersteuning van het intermediair en ketenintegratie. Bovendien onderstreept deze service hoe belangrijk het intermediair is als businesspartner voor Delta Lloyd”, aldus René Kruijs, directeur van Delta Lloyd Schade Particulier.

Binnen het Delta Lloyd Verzekeringspakket Particulier kan het intermediair alle functionaliteiten binnen mp4all gebruiken. De volgende functies kunnen vanuit het administratiepakket van het intermediair opgestart én afgerond worden: "offreren", "aanvragen", “offerte omzetten naar aanvraag” en "muteren (inclusief royeren, opschorten)".

De uitrol van de Aplaza-koppeling is gestart. Intermediairs die interesse hebben in deze nieuwe functie kunnen contact opnemen met hun accountmanager of het MeetingPoint Support Team van Delta Lloyd Schade Particulier (via 026-3595555 of meetingpointsupport@deltalloydgroep.nl) of zich aanmelden via de website van Aplaza: http://www.aplaza.nl

GEEN REACTIES