Delta Lloyd introduceert elektronische gezondheidsverklaring

Delta Lloyd heeft de elektronische gezondheidsverklaring geïntroduceerd voor het aanvragen van levenproducten. Hierdoor is het acceptatieproces eenvoudiger.

De elektronische gezondheidsverklaring is tot stand gekomen in samenwerking met Meditel en te vinden op www.deltalloyd.nl/gezondheidsverklaring.

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd: ‘Met deze introductie gaat het acceptatieproces sneller, omdat de gezondheidsverklaring altijd volledig en leesbaar is en er elektronisch aanvullende vragen kunnen worden gesteld. Ook kan de klant zelf bepalen wanneer hij de vragenlijst wil invullen. Dit is een belangrijke stap naar volledig digitale aanvraagprocessen.’
Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief- als gericht medisch onderzoek voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Meditel is marktleider op het gebied van medische keuringen, risico- en claimbeoordelingen. De kennis- en keuringscentra hebben een landelijke spreiding.

GEEN REACTIES