De Hypotheker Breda wint verkiezing Erkend Financieel Adviseur

winnaar verkiezingen SEH

Gijs van Hooijdonk, franchisenemer van De Hypotheker Breda, is gisteren tijdens het SEH lentecongres uitgeroepen tot ‘Erkend Financieel Adviseur 2017’. Hij heeft deze eretitel gekregen vanwege zijn vakbekwaamheid, integriteit en advieskwaliteiten. Van Hooijdonk scoorde op al deze criteria zeer hoog en kwam als onbetwiste winnaar uit de bus. De verkiezing is een initiatief van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Zij biedt erkende adviseurs hiermee de mogelijkheid om zich in de complexe markt van financiële dienstverlening te onderscheiden als deskundig en integer financieel adviseur.

De verkiezing is een kwaliteitstoets die hoge eisen stelt aan de deelnemers, zowel vakinhoudelijk als voor hun advieskwaliteiten. Van Hooijdonk kwam met vlag en wimpel door de drie rondes, die bestonden uit een digitale toets, een schriftelijke casus op locatie en een assessment waarbij de finalisten een adviesgesprek voeren en een advies schrijven om hun expertise, kennis- en vaardigheden aan te tonen. Van Hooijdonk mag een jaar lang de titel Erkend Financieel Adviseur 2017 voeren. Ook treedt hij in deze periode op als ambassadeur voor de SEH.

Teamprestatie
Het team van De Hypotheker Breda heeft sinds 2016 een sterke focus op een nog hogere kwaliteit van de adviezen aan hun klanten. Van Hooijdonk beschouwt dit succes dan ook vooral als een teamprestatie.

“Mijn team van 15 medewerkers en ik hebben in het afgelopen jaar hard gewerkt aan nog hogere kwaliteit van onze adviezen. Daar hebben onze klanten namelijk echt iets aan. De markt groeit weer snel en we hebben nieuwe adviseurs aangenomen. Met het hele team houden we ons kwaliteitsniveau op peil en brengen deze steeds een stapje verder omhoog”, vertelt Van Hooijdonk. “Geen wonder dat ik aan het eind van dit jaar zo’n hoge score kon neerzetten. Dat is onze gezamenlijke prestatie, die we hebben bereikt met het belang van de huizenkopers in Breda en omgeving voor ogen.”

Bron: SEH

GEEN REACTIES