Concordia de Keizer neemt meerderheidsbelang in Finance & Insurance

Concordia de Keizer neemt meerderheidsbelang in Finance & Insurance

Per 11 juli is Finance & Insurance, intermediair in kredietverzekeringen, onderdeel geworden van de Ecclesia Gruppe waartoe ook verzekeringsmakelaar Concordia de Keizer behoort. De overname past in de strategie van Concordia de Keizer om haar klanten op alle gebieden te kunnen adviseren.

Harry Kampschöer van Concordia de Keizer ziet de overname als ‘een logische stap’ voorwaarts. “Concordia de Keizer heeft al jaren een exclusieve samenwerking met Finance & Insurance. Finance & Insurance heeft niet alleen zeer specialistische kennis op het gebied van kredietverzekeringen maar ook in advisering van working capital financieringen en corporate finance. De overname zal gaan leiden tot een complete combinatie van diensten, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.“

Meerjarig commitment
De directie van Finance & Insurance: “Onze specialistische kracht blijft natuurlijk behouden. We zijn verheugd en trots om ons bij een grote en sterke partner als Concordia de Keizer en Ecclesia aan te sluiten en hebben er het volste vertrouwen in dat de overname het bedrijf succesvol verder brengt. Alle directieleden hebben daarom een meerjarig commitment vastgelegd om actief te blijven.”

Door de overname zijn in totaal zo’n 125 medewerkers werkzaam bij Concordia de Keizer en Finance & Insurance. Deze zullen werkzaam blijven op de verschillende locaties in Rotterdam en Amsterdam. Finance & Insurance blijft onder haar eigen naam opereren te Amsterdam.

Bron: Concordia de Keizer

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES