Chubb versterkt haar Benelux-team met drie nieuwe underwriters

Chubb versterkt haar Benelux-team met drie nieuwe underwriters
© Px

Chubb breidt haar team in de Benelux uit met drie nieuwe underwriters. Hiermee versterkt Chubb haar dienstverlening rondom snelgroeiende verzekeringsproducten als cyber en het middle-marketsegment in de Benelux.

Lars Springeling (30) start op 1 juni bij Chubb als Senior Underwriter Cyber. Lars is afkomstig van AIG Europe, waar hij de afgelopen jaren als Underwriter Professional Liability & Cyber werkte. In die functie richtte hij zich op AVB, beroepsaansprakelijkheid en cyber.

Lars Springeling

Patrick van der Pluijm (48) versterkt het brandteam (property) als Senior Underwriter Property. Hij heeft zich het grootste deel van zijn carrière beziggehouden met brandverzekeringen en heeft hierbij ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan klanten in verschillende marktsegmenten. Patrick werkte eerder bij Interpolis, Aegon en Liberty Specialty Markets.

Patrick van der Pluijm

Hugo ten Brink (40) houdt zich als Senior Underwriter Financial Lines hoofdzakelijk bezig met de beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen. Voor zijn komst naar Chubb was hij Senior Underwriter Financial Lines bij PartnerRe Wholesale. Eerder werkte hij als senior broker bij Aon Professional Services.

Hugo ten Brink
© Hugo ten Brink

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux: “Ik ben bijzonder blij dat we ons team in de Benelux kunnen uitbreiden met deze getalenteerde en ervaren underwriters. We voorzien ook de komende jaren verdere groei en dat is niet in de laatste plaats te danken aan de kwaliteit van onze mensen, die nauw samenwerken met intermediair en klanten om de best mogelijke verzekeringsoplossingen te ontwikkelen.”

Chubb is partner van Findinet

Bewaren

Bewaren

Bewaren

GEEN REACTIES