Bijpraatpapieren oktober

Een bijpraatpapier omdat u niet elke dag tijd hebt de ontwikkelingen te volgen, of omdat u die weer even op een rij wil hebben.

Het Bijpraatpapier bevat in kort bestek een selectie gebeurtenissen in de periode september/eerste week oktober. Wie niet alle ontwikkelingen heeft kunnen volgen, kan daarmee weer snel op de hoogte zijn.

Wilt u even bijgepraat worden? Het Bijpraatpapier is als pdf te downloaden. En voor wie zich verder in een onderwerp wil verdiepen zijn er tal val links naar de artikelen op de website en naar documenten.

Er zijn verschillende edities:

  • Hypotheken
  •  Leven
  • Pensioen
  • Schade
  • Wetgeving en toezicht

Het Bijpraatpapier is een extra service voor abonnees op onze Nieuwsbrief.
Als u zich aanmeldt voor de gratis Nieuwsbrief kunt u bij ‘Vraag/opmerking’ aangeven welke Bijpraatpapier(en) u wilt ontvangen. Afhankelijk van de dynamiek in de markt, verschijnen de papieren eenmaal in de 4 tot 6 weken.

Wij bestoken u niet dagelijks met een Nieuwsbrief, maar alleen op de momenten dat er echt iets te melden valt.

Abonneer u hier op de gratis Nieuwsbrief.

U hebt al een abonnement op de Nieuwsbrief. Stuur dan een mail naar redactie@findinet.nl en meld in welke papieren u geïnteresseerd bent.

Ter introductie kunnen ook Findinet-bezoekers die geen abonnement hebben op de gratis Nieuwsbrief de eerstverschenen Bijpraatpapieren (juni/augustus) gratis downloaden.

GEEN REACTIES