Allianz pensioenbedrijf van het jaar

Allianz heeft bij de Nederlandse Verzekeringsawards 2010 het Gouden Schild gewonnen voor “Pensioenbedrijf van het Jaar 2010”. In 2009 heeft Allianz haar nieuwe collectieve pensioenoplossing, het Advantage Pensioen, geïntroduceerd dat werkt via een innovatieve online portal. Werkgevers en financieel adviseurs kunnen hiermee online direct pensioenen afsluiten en aanpassen.

Door de vernieuwing via het online portal is er voor de meest voorkomende wijzigingen van het Allianz Advantage pensioen geen verwerkingstijd meer.Allianz voert aanvragen of wijzigingen in pensioenen real-time uit door online integratie van de administratie. Dit betekent dat wijzigingen direct zichtbaar zijn voor de klant.

De administratieve rompslomp wordt voor werkgevers en intermediairs drastisch verminderd en werknemers hebben via DUPO, het dagelijkse uniforme pensioenoverzicht, altijd en overal inzicht in hun actuele pensioensituatie.

Allianz Advantage is een flexibel pensioenproduct, dat voor iedere relatie op maat kan worden ingevuld. Samen met de werkgever kan de adviseur kijken op welke wijze ‘goed werkgeverschap’ vertaald wordt naar de arbeidsvoorwaarde pensioen.

De basis van Allianz Advantage is een premieovereenkomst (beschikbarepremieregeling), waarbinnen ouderdoms- en partnerpensioen opgebouwd wordt. U kunt de werkgever daarnaast adviseren ten aanzien van aanvullende vrijwillige of verplichte modules.

Aanvullende modules

Extra dekkingen, die vrijwillig of verplicht kunnen worden aangeboden.

Premiestelling

Zekerheid of flexibiliteit? De keus is aan de werkgever!

Beleggingen

Beleggen volgens een standaard beleggingsschema of met keuzevrijheid voor de deelnemer. Altijd een optimale balans tussen risico en rendement met Einddatumgericht Beleggen.

Beleggen met garantie

Beleggen met zekerheid. Pensioen opbouwen met een gegarandeerd rendement is mogelijk.

GEEN REACTIES