AEGON Variabele Lijfrente: nieuw type levensverzekering

De AEGON Variabele Lijfrente is een nieuw type levensverzekering op de Nederlandse markt. Na bewezen succes in het buitenland introduceert AEGON als eerste verzekeraar in Nederland een variabele lijfrente met een gegarandeerd inkomen.

AEGON Variabele Lijfrente biedt een oplossing voor particulieren die behoefte hebben aan een extra inkomen in de toekomst en hiervoor nu al een deel van hun vermogen gericht in willen zetten. Het koppelt inkomenszekerheid aan groeiperspectief en een grote mate van flexibiliteit.

Variabele lijfrentes, oftewel variable annuities, zijn al jaren een succes in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan. Klanten krijgen het beste van twee werelden – beleggen gericht op vermogensgroei in combinatie met één of meerdere gegarandeerde uitkeringen. Daarnaast kunnen er opnames worden gedaan en zijn ingangsdatum en hoogte van de periodieke uitkering gedurende de looptijd af te stemmen op de behoefte van de klant. Deze nieuwe inkomenspropositie past uitstekend binnen een totaal concept van financiële planning en stelt de adviseur in staat een compleet financieel advies te geven aan zijn/haar klant.

GEEN REACTIES