Adviseur kan verzekeringspakketten vergelijken op mp4all

Met Vergelijken Pakketten kan de adviseur tijd besparen ten opzichte van het vergelijken van losse producten via individuele extranetten.

Meetingpoint claimt de eerste en enige aanbieder te zijn van online Pakketvergelijkingen in Nederland voor de onafhankelijk adviseur.

Met Vergelijken Pakketten kan de assurantie adviseur pakketten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Door één keer gegevens in te voeren ontvangt hij van vier maatschappijen een offerte.

Reinier van der Heijden, directeur Meetingpoint: ‘Tijdens onze bezoeken aan adviseurs merken wij, dat er behoefte is aan het snel en eenvoudig vergelijken van pakketten van verschillende aanbieders. Hiervoor was nog geen functionaliteit beschikbaar en daar zijn wij nu op ingesprongen. Door de mogelijkheid om meerdere pakketten tegelijk te vergelijken gaat de adviseur veel tijd besparen.’

Deelnemende verzekeraars

Vanaf de start zijn er direct vier verzekeraars waarvan de adviseur de pakketten kan vergelijken:

• Avéro Achmea: Compleet bij Elkaar Pakket

• Delta Lloyd: Verzekerings Pakket Particulier

• Generali: Een-Gezins-Polis

• Reaal: Goed Geregeld Pakket

Voor de zomer breidt Meetingpoint het aanbod in Vergelijken Pakketten nog uit met het Vernieuwd Voordeel Pakket van a.s.r.. Ook het Woon- & Vrije tijdspakket van Aegon en het Zekerheidspakket Particulieren van Nationale Nederlanden zijn in de tweede helft van het jaar te vergelijken via mp4all.

GEEN REACTIES