Actie kosteloos boeken Training Persoonlijke Ontwikkeling groot succes

copyright Pixabay

We wilden het jaar positief beginnen. En tegelijk financieel professionals vragen om ons met hun ervaringen te helpen verbeteren. Dus bedachten we een mooie actie gericht op ons nieuwe aanbod Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling.

Kosteloos boeken
Een actie waarbij financieel professionals zich kosteloos konden inschrijven voor een training naar keuze. Effectief Communiceren, Ontspannen Presenteren of Timemanagement: alle titels deden mee. Het leek een mooie aftrap van het trainingsseizoen én een leuke introductie van ons nieuwe aanbod vaardigheidstrainingen.

120 plekken beschikbaar
Op dinsdag 10 januari – na het versturen van een uitnodiging – zetten we de deur open: we boden onze cursisten de mogelijkheid om in te schrijven voor één van onze nieuwe trainingen in Bilthoven met een startdatum in februari. 120 plekken waren er in totaal beschikbaar.
Binnen een paar uur hadden we het maximaal aantal codes uitgegeven.

De reservelijst
De volgende dag bleek dat niet iedereen zijn of haar code had gebruikt; de reservelijst werd aangeschreven en belangstellenden kregen een tweede kans. De populairste training bleek Persoonlijke Effectiviteit, op de voet gevolgd door Effectief Beïnvloeden. Ook de commerciële trainingen deden het goed.

Vol = vol
Vrijdag noteerden we de laatste deelnemer. Helaas voor degenen die net te laat waren. Met vol = vol kan het snel gaan. Op onze website kun je straks de ervaringen en reviews van de deelnemers lezen. Ook zijn er binnenkort filmpjes van de verschillende trainingen beschikbaar.

Verslag in woord en beeld
In februari gaan de eerste trainingen van start. We zullen er uiteraard verslag van doen. En we hopen dan dat jullie net zo enthousiast zijn over ons nieuwe aanbod als wij. Wie weet schrijf jij je in voor één van de trainingen in maart of april.
Hopelijk tot snel bij ons in de klas.

GEEN REACTIES