Achmea Bank gaat investeren in MUNT Hypotheken

Achmea Bank gaat investeren in MUNT Hypotheken

Achmea Bank en vermogensbeheerder DMFCO (Dutch Mortgage Funding Company) gaan samenwerken in hypotheken. Achmea Bank treedt toe tot het platform van DMFCO en streeft ernaar in de komende drie jaar in totaal € 1,5 miljard te investeren in MUNT Hypotheken, het label van DMFCO.

Pierre Huurman, directievoorzitter Achmea Bank: “Wij zijn trots dat wij als eerste bank gaan deelnemen in het platform van DMFCO. MUNT Hypotheken heeft zijn distributiekracht ruimschoots bewezen. De rol van financier sluit aan bij de strategie van Achmea Bank, die gericht is op groei en schaalvergroting. Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met DMFCO tot een succes te maken.”

Rogier van der Hijden, algemeen directeur DMFCO: “De samenwerking met Achmea Bank sluit aan bij onze strategie om onze groep van investeerders te verbreden. We hebben het afgelopen jaar gezien dat consumenten ook behoefte hebben aan hypotheken met korte rentevastperiodes. De samenwerking met Achmea Bank stelt ons in staat om deze consumenten goed te helpen.”

Bron: Achmea, DMFCO

GEEN REACTIES