NARIM: DUPI/LENGKEEK PRESENTEREN KIJKJE DOOR DE SPIEGEL

Kijk door de spiegel heen om koers te houden!

Klik, alvorens door te lezen, op deze link!

Je ziet de wereld niet zoals hij is, maar zoals jij bent. Dus je eigen overtuigingen bepalen hoe je je spiegelbeeld interpreteert en hoe je informatie verwerkt. Je waarneming is dus per definitie bevooroordeeld. Dat leidt vaak tot verkeerde inschattingen, strategieën, en besluitvorming en nog erger: tot te laat veranderingen inzetten.

DUPI en Lengkeek slaan, speciaal voor NARIM 2021, de handen ineen. We laten je op een verrassend inspirerende manier beleven hoe (onbewuste) denkmodellen gevormd worden en ze in sterke mate je waarneming bepalen. We nemen je mee in de dominante denkmodellen van de afgelopen eeuw en hoe we daar soms in vastzitten. Daardoor navigeer je niet goed. Je realiseert je te laat dat je producten en diensten allang aan een opknapbeurt toe waren, je verdienmodellen verouderd zijn en processen al een tijdje niet lekker meer lopen.

Geboren Rotterdammer (Zuid :-)) George Parker gaat in op trends in maatschappij en economie en koppelt daar de ontwikkelingen achter Artificial Intelligence aan. Die beelden gebruikt hij als metafoor voor inzichten in snellere, meer betrouwbare, creatievere en duurzamere manieren van werken en samenwerken. Die vertaalt hij met speels gemak naar praktische tips die je morgen kunt toepassen.

Deze workshop verlaat je gegarandeerd met energie, inzichten en handvatten waarmee je koers kunt houden in turbulent vaarwater.

GEEN REACTIES