Voorzitter Commissie van Beroep Kifid stapt op

Kifid: Warmtefonds discrimineert met afwijzing leningaanvraag

De voorzitter van de Commissie van Beroep van Kifid, Frits Salomons, legt per april zijn voorzitterschap neer. Hij blijft wel lid van de Commissie van Beroep. Voor beide functies, voorzitter en lid van de Commissie van Beroep, geldt dat het nevenfuncties zijn. Salomons wil het voorzitterschap overdragen om meer ruimte en tijd te maken voor andere interesses, zoals het bewerken van het wetboek Asser Personen- en familierecht.

Het bestuur van Kifid en de voorzitter Geschillencommissie vinden het jammer dat Frits Salomons het voorzitterschap na vijf jaar neerlegt. Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie: “We gunnen Frits van harte meer tijd voor andere passies, naast Kifid. We zijn wel heel blij dat hij als lid van de Commissie van Beroep aanblijft en zo zijn kennis en ervaring blijft inzetten voor Kifid. We hoeven gelukkig geen afscheid te nemen.”

Het bestuur van Kifid verwacht binnen afzienbare tijd een nieuwe voorzitter Commissie van Beroep te kunnen benoemen met instemming van de minister van Financiën.

Bron: Kifid

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES