VKG gaat autodiefstal te lijf met volgsysteem

Van Kampen Groep komt met een ‘spectaculair geprijsd volgsysteem” dat tot nog toe nooit gefaald heeft.

Bezitters van dure auto’s worden steeds vaker geconfronteerd met inbraak in, of diefstal van, hun kostbare bezit. Als wapen in de strijd tegen voertuigcriminaliteit wordt er door de verzekerings- en leasemaatschappijen steeds vaker een SCM-klasse 4 en 5 voertuigvolgsysteem geëist. Afgezien van de schade op het persoonlijke vlak is er bij auto-inbraak of -diefstal ook vaak grote materiële schade. VKG (Van Kampen Groep) en Mobile RED Nederland maken met een spectaculair scherp geprijsd volgsysteem een vuist tegen deze grote schadepost.

100% teruggevonden

Het voertuigvolgsysteem van Mobile RED is zeer effectief. Van de gestolen voertuigen is tot op heden 100% teruggevonden. Een uniek resultaat waar Mobile RED terecht trots op is.

Tijdwinst en kostenvoordeel

Het beveiligingssysteem wordt in overleg met de klant op locatie geïnstalleerd door eigen gecertificeerde monteurs. De inbouwtijd bedraagt slechts 2 à 2½ uur. Er is geen extra rit naar een inbouwstation nodig, de klant hoeft niet te wachten en er is geen vervangende auto nodig. Dit bespaart de klant veel tijd en kosten.

24-uurs storingsservice

Mobile RED biedt de klant een 24-uurs service. De technici van Mobile RED zijn binnen 24 uur aanwezig om storingen op te lossen, bijvoorbeeld bij een acuut technisch defect. Dit is een unieke service in de mobiele beveiligingsbranche.

SCM-goedkeuring

De producten en diensten van Mobile RED voldoen aan alle eisen die door de diverse instanties worden gesteld, zoals SCM, VbV, BORG, WPB en KIWA. Bovendien zijn de privacygegevens beveiligd en gewaarborgd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Tarieven

De tarieven van Mobile RED zijn transparant en all-inclusive. Het abonnement kent geen extra kosten zoals belkosten, aansluitkosten of nodeloze alarmering. Een SCM-klasse 4 beveiligingssysteem, ingebouwd op locatie in Nederland, inclusief een jaar abonnement op de alarmcentrale bieden wij aan voor de spectaculaire prijs van € 460 (incl. btw).

GEEN REACTIES