Serviceprovider Melching Groep overgenomen door VKG

Serviceprovider Melching Groep overgenomen door VKG
Vlnr: Tom van der Geer (VKG), Jan Willem Melching (Melching Groep), Roderick de Kruijf (VKG). © VKG

VKG neemt met terugwerkende kracht per 1 juli 2019 alle aandelen van full serviceprovider Melching Groep uit Drachten over. Met deze overname wil VKG, onderdeel van ASR, haar positie binnen de top van de serviceproviders verstevigen en haar netwerk van ruim 3.000 aangesloten financiële adviseurs verder uitbreiden. Alle medewerkers van Melching Groep gaan over naar VKG.

Tom van der Geer, algemeen directeur van VKG: “Wij zijn trots op deze overname. Melching werkt samen met professionele adviseurs, wat perfect aansluit op ons klantenbestand. Door de overname van Melching breidt VKG haar diensten, gericht op het ontzorgen van financieel adviseurs, verder uit.”

Jan Willem Melching, directeur-eigenaar van de Melching Groep: “Melching Groep is gestart in 1998 en ontzorgt met 50 collega’s al onze adviseurs. Ik ben ervan overtuigd dat de adviseurs van Melching zich ook thuis voelen bij VKG. Ik ben blij te zien dat VKG mogelijkheden ziet om de dienstverlening verder uit te breiden. Voor mij valt deze overname mooi samen met mijn wens om aan het eind van dit jaar van mijn pensioen te gaan genieten.”

Bron: VKG, Melching Groep

GEEN REACTIES