Lindenhaeghe neemt Match and More Opleidingen over

V.l.n.r.: Patrick van der Spek (Lindenhaeghe), Mike Schilperoort (Lindenhaeghe), Cyril de Weerdt (Match and More).

Twee opleidingsinstituten voor verzekeringsadviseurs gaan samen verder. Per 27 juni maakt Match and More Opleidingen deel uit van de Lindenhaeghe Groep B.V. De opleidings- en trainingsspecialisten in de financiële branche hebben overeenstemming bereikt over een aandelenoverdracht aan Lindenhaeghe.

De aansluiting van Match and More Opleidingen bij Lindenhaeghe Groep B.V. past binnen de groeistrategie van Lindenhaeghe. Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe: “Wij zijn verheugd dat we overeenstemming hebben bereikt. Met deze gezonde onderneming kunnen wij onze positie binnen de financiële branche verder versterken en investeren we in de duurzame ontwikkeling van ons assortiment.”

Cyril de Weerdt, huidig eigenaar van Match and More Opleidingen: “Match and More Opleidingen en Lindenhaeghe vormen een goede ‘match’, we kennen en begrijpen elkaars business en deze ontwikkeling is positief voor beide ondernemingen. Voor Match and More Opleidingen is dit een belangrijke stap voor de volgende groeifase van het bedrijf, met nieuwe mogelijkheden voor doorontwikkeling en schaalvergroting. Het draagt bij aan onze professionaliteit en continuïteit en biedt daarmee kansen voor de organisatie, het personeel en onze klanten.”

Match and More Opleidingen zal zelfstandig en onder eigen naam actief blijven in de markt. Met dezelfde mensen en op dezelfde locatie in ‘s-Hertogenbosch. Match and More Opleidingen is net als Lindenhaeghe al jaren actief in de financiële branche, waarbij de focus ligt op het adviseren, coachen, trainen, opleiden en begeleiden van financiële professionals. Dat doen zij met maatwerkgerichte ontwikkeltrajecten waarbij leren en werken gecombineerd worden.

Bron: Lindenhaeghe

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES