Legal & General focust op kwaliteit vermogensbeheer

Legal & General legt in haar najaarscampagne voor Prisma Pensioen de nadruk op de kwaliteit van vermogensbeheer bij de uitvoering van pensioenregelingen. Drs. A. Dolders, algemeen directeur: “De kwaliteit van de vermogensopbouw is bepalend voor de hoogte van het pensioen die werknemers uiteindelijk zullen behalen. Werknemers met een verzekerde pensioenregeling kunnen eigen keuzes maken. Wij bieden werknemers meerdere externe fondsen aan waaruit ze kunnen kiezen.”

Legal & General kiest voor externe fondsen en niet voor eigen huisfondsen, omdat de eigen huisfondsen minder transparant zijn in kosten en rendement dan openbaar genoteerde fondsen.

Pensioeneducatie

Voor de najaarscampagne heeft Legal & General materiaal ontwikkeld, gericht op vooral de adviseur. Centraal hierin staat de impact van de kwaliteit van vermogensopbouw op de uitkomst van de pensioenregeling. In dit kader zijn meerdere informatieve video’s beschikbaar en zal er ook voor de adviseurs een webinar worden georganiseerd.
Speciaal najaarstarief

Legal & General biedt dit jaar een speciaal najaarstarief aan voor Prisma Pensioen. Voor offerteaanvragen tot 1 januari 2016 geldt:

ï 50% korting op de beheerkosten bij Beheerd Beleggen, van 0,5% naar 0,25% over het belegd vermogen.

ï € 20 korting op de jaarlijkse kosten per deelnemer, van € 70 naar € 50,

Het speciale tarief geldt tijdens de volledige contractperiode van 5 jaar.

Bron: Legal & General

GEEN REACTIES