Chubb versterkt Financial Lines team met twee Senior Underwriters

Chubb heeft haar Financial Lines team in de Benelux uitgebreid met Joost Lute en Jan Pieter Drijfhout. Chubb investeert hiermee in haar dienstverlening op het gebied van Financial Lines.

Jan Pieter Drijfhout is op 1 april gestart als Senior Underwriter Financial Lines. Jan Pieter begon zijn carrière in 2005 bij Unirobe Meeùs Groep en heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt als Senior Underwriter Financial Lines bij Zurich. Hij zal werkzaam zijn in het Rotterdamse kantoor en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager Benelux.

Ook Joost Lute is op 1 april gestart bij Chubb als Senior Underwriter Financial Lines. Joost heeft bijna 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, voornamelijk als broker. Na eerder werkzaam te zijn geweest bij Willis B.V. en Meijers Assurantiën B.V., heeft hij de afgelopen 4 jaar gewerkt als Senior Broker Liability Insurances bij Raetsheren van Orden. Hij zal werkzaam zijn in het kantoor in Hoofddorp en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager.

Bij Chubb zal zowel Jan Pieter als Joost breed inzetbaar zijn op het uitgebreide productscala dat binnen de afdeling Financial Lines gevoerd wordt. Hieronder vallen de specifieke verzekeringsproducten voor financiële instellingen en bijvoorbeeld ook verzekeringsproducten op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, employment practices liability, ontvoering en afpersing, en fraude.

Bron: Chubb

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES