Chubb introduceert Europese oplossing met Cyber Enterprise Risk Management

Chubb introduceert Cyber Enterprise Risk Management, een complete risk management oplossing waarmee middelgrote en grote bedrijven in Europa zich kunnen wapenen tegen cyber- en privacyrisico’s; risico’s waarmee bedrijven van elke omvang in toenemende mate te maken krijgen. Cyber Enterprise Risk Management bevat een breed spectrum aan oplossingen en ondersteunende diensten voor het complete risk management traject, waaronder:
* Beoordeling van cyberrisico’s;
* Ondersteuning bij incidenten en oplossingen voor risico-overdracht.
De polis biedt uitgebreide dekking tegen cyberrisico’s, inclusief eigen schade als gevolg van verlies van :
* bedrijfsinkomsten,
* gegevensherstel,
* cyber-afpersing, en
* dekking voor aansprakelijkheid jegens derden in geval van privacy- en
   beveiligingsincidenten.
* Bovendien zijn de kosten van crisismanagement gedekt.

Onafhankelijke Schadebehandeling :
Crawford & Company, wereldwijd marktleider op het gebied van schadeafwikkeling en crisismanagement, zal voor klanten van Chubb optreden als  algemeen aanspreekpunt in het geval van cyberincidenten.
Verzekerden kunnen incidenten 24/7 melden, waarna ze tijdens het hele cyberincident door ervaren incidentmanagers van Crawford & Company worden bijgestaan.
Crawford & Company biedt tevens toegang tot een wereldwijd netwerk van dienstverleners op het gebied van crisismanagement.

Belangrijke elementen van Cyber Enterprise Risk Management zijn:

  • End-to-end enterprise risk management, van onderzoeken vooraf in samenwerking met Chubb’s cyber risk engineers tot onmiddellijke ondersteuning in geval van een cyberincident.
  • Een  nieuwe, duidelijke polisstructuur en –tekst die dekking voor eigen schade (first party) combineert met dekking voor aansprakelijkheid jegens derden (third party).
  • Aangescherpte dekking die tegemoet komt aan actuele klantbehoeften, inclusief een nieuwe dekking tegen cyberterrorisme.
  • Dekking voor crisismanagementkosten, inclusief forensisch onderzoek, melding, fraudeherstel, de inzet van callcenters, en de kosten voor juridische hulp en communicatie.
  • Dekking voor de kosten voor verwijdering van malware van een netwerk, herstel van data en systemen, huur of lease van apparatuur van derden, en extra personeelskosten tijdens de uitvaltijd.
  • Toegang tot het wereldwijde netwerk en de experts van Chubb in 54 landen, de gespecialiseerde cyber risk engineers en de speciale cyberteams in Europa en de Verenigde Staten, met meer dan 15 jaar lokale expertise op het gebied van cyberverzekeringen en schadeafwikkeling.

Ron Verhulsdonck :”Met de nieuwe, duidelijke polistekst en uitgebreide end-to-end oplossing voor risk management, kunnen klanten en makelaars volledig vertrouwen op de dekking die ze krijgen en de bescherming die de polis hen biedt tegen de toenemende dreiging van cyberrisico’s. Samen met ons Europese team van cyber-experts en cyber risk-engineers bieden wij onze klanten de toonaangevende verzekering die zij verdienen.”

Chubb is Partner van Findinet.
Klein logo ChubbMeer nieuws over deze verzekeraar treft u aan op de Partnerpagina van Chubb. 

GEEN REACTIES