ASR roemt onafhankelijk adviseur in nieuwe reclamecampagne

ASR roemt onafhankelijk adviseur in nieuwe reclamecampagne

Voor het derde jaar vertelt rapper Sticks in een reclamecampagne van ASR wat de verwachtingen zijn van consumenten ten aanzien van verzekeraars. In de nieuwste commercial steekt hij de loftrompet over de onafhankelijk verzekeringsadviseur.

“De looptijd, de dekking en het maandbedrag. Dat alles wil ik op mijn situatie aangepast”, rapt Sticks (echte naam Junte Uiterwijk). In de commercial zien we Sticks zichzelf interviewen. De ene Sticks legt uit dat hij eigenlijk geen idee heeft van wat voor verzekeringen hij wáár heeft lopen, en dat hij eigenlijk iemand zoekt die dat voor hem uit handen neemt. De andere Sticks legt uit dat je daarvoor een onafhankelijk adviseur kunt inhuren en dat dat een hoop geld kan schelen. Dan loopt hij bijvoorbeeld niet het risico dubbel verzekerd te zijn – een onderwerp dat in alle campagnes met Sticks naar voren komt.

Gewone Nederlanders
In de raps van Sticks over ASR draait het steeds om wat ‘gewone Nederlanders’ belangrijk vinden bij een verzekeraar. In de eerste rap ‘Het andere verhaal’ uit 2016, fileerde hij de bonussencultuur en het businessmodel van verzekeringsmaatschappijen. De tweede campagne uit 2017 ging in op het investeringsbeleid van verzekeraars: geen geld naar tabaksindustrie en wapenhandel. In deze derde campagne gaat het dus om het belang van maatwerk en onafhankelijk advies.

“Op advies van onafhankelijke verzekeringsadviseurs leveren we maatwerk. Zodat onze klanten alleen verzekerd zijn voor wat ze echt nodig hebben. We werken met adviseurs, omdat een adviseur weet welke verzekering het beste bij jou en je levensstijl past en welke verzekeraar het beste bij je past. Die verzekeraar hoeft niet altijd ASR te zijn. En een onafhankelijke adviseur zorgt er natuurlijk voor dat je niet dubbel verzekerd bent”, aldus ASR in een blog. De commercial is vanaf zaterdag 24 maart op TV en in social media te zien.

Bron: ASR

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES