Allianz verlaagt tarieven Advantage Pensioen

Allianz Nederland heeft per 1 september 2011 enkele belangrijke tarieven van het Allianz Advantage Pensioen verlaagd.

De tariefsverlagingen per 1 september gelden voor nieuwe én bestaande relaties zodat ook huidige deelnemers van de voordelen profiteren. Allianz verlaagt de premie voor premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid (van 4,8% naar 3,9%), verlaagt de aankoopkosten voor het garantiefonds (van 4% naar 1%) en de risicopremies voor overlijdensrisicoverzekeringen worden verlaagd.

Allianz introduceerde deze innovatieve pensioenoplossing voor beschikbare premieregelingen begin 2010 en werd dat jaar direct beloond met een Gouden Schild voor ‘Pensioenbedrijf van het Jaar 2010’.

Directielid Sjoerd Laarberg: “Met het Advantage Pensioen en de vernieuwde webportal maken we het pensioen inzichtelijk en zorgen we voor optimaal gemak voor de adviseur en de werkgever. Een verzekeraar die vernieuwend wil zijn, rust nooit. Het Gouden Schild was voor ons juist een aanmoediging om verder te innoveren. Dat resulteert voorlopig in de tariefsverlagingen waardoor het Allianz Advantage Pensioen nog aantrekkelijker wordt. Ondertussen blijven we in dialoog met onze klanten, intermediairs en buitenlandse zusterorganisaties om van elkaar te leren. En samen met het intermediair oplossingen te kunnen blijven bieden voor de dynamische pensioenwereld.”

GEEN REACTIES