ACE introduceert verzekeringen voor 50-plussers

Een ongevallenverzekering en een gegarandeerde levensverzekering, met gegarandeerde acceptatie tot 85 jaar zonder medische keuring.

ACE heeft voor de ontwikkeling van deze verzekeringen onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van de 50-plusser ACE is actief op zoek naar samenwerkingspartners om de seniorenmarkt te bedienen.

“We hebben de afgelopen periode intensief onderzoek gedaan naar de seniorenmarkt, en ontdekt dat er veel vraag is naar verzekeringsproducten die daadwerkelijk aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van deze doelgroep,” aldus Arjen van Dun, Accident & Health Manager Benelux bij ACE. “Als ACE investeren we serieus in deze markt en we zijn op zoek naar samenwerkingspartners die daarin met ons op willen trekken.”

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering

De ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering voorkomt dat nabestaanden onbedoeld met financiële lasten achterblijven. Een vast maandelijks bedrag biedt de zekerheid dat er geld is voor onvoorziene uitgaven, uitstaande rekeningen en begrafeniskosten.

ACE 50+ Ongevallenverzekering

De ACE 50+ Ongevallenverzekering zorgt voor financiële ondersteuning om zorgeloos te herstellen na een ongeluk. Bijvoorbeeld door aanpassingen in huis te laten doen om thuis te kunnen revalideren of door iemand in te huren om voor de huisdieren, huis en tuin te zorgen. De polishouder kan zelf bepalen hoe de vrijgekomen gelden besteed moeten worden; bovendien profiteert deze van forse korting op service- en zorgdiensten.

Voor de 50+-producten heeft ACE een speciale website geopend: www.ace50plus.nl.

GEEN REACTIES