Nu ook doorlopende fietsverzekering bij Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance komt op verzoek van de adviseur nu ook met een doorlopende fietsverzekering.

In navolging op de eerder geïntroduceerde aflopende fietsverzekering biedt Allianz Global Assistance op verzoek van de adviseur nu ook een doorlopende fietsverzekering aan waarbij premiebetaling per maand en het veranderen van het object wel mogelijk is. Een ander verschil is de afschrijving na drie jaar bij de doorlopende variant. “Inhoudelijk zijn er verder weinig verschillen“, volgens de woordvoerder.

Verkennen

Allianz Global Assistance is naar eigen schrijven internationaal marktleider in hulpverlening (alarmcentrales) en reisverzekeringen, maar breidt de dienstverlening steeds verder uit. Eerder startte de verzekeraar met het verzorgen van de fabrieksgarantie voor verschillende automerken. Nu komen daar de fietspechhulp en fietsverzekeringen bij.

Wat de volgende stappen zijn, is nog niet helemaal duidelijk, licht de woordvoerder toe. “Onze kortlopende reisverzekering heeft nu onze aandacht. Er zijn nog geen concrete plannen voor speciale producten voor campers of boten of andere vervoersmiddelen.

Bron: persbericht Allianz Global Assistance

GEEN REACTIES