Hiscox breidt dekking cyberrisk verzekering uit

Nicheverzekeraar Hiscox breidt de dekking haar Cyber en Data Risks-polis uit en verhoogt het verzekerd bedrag naar €15 mln.

Hacking

Zo dekt de verzekering nu ook het verlies van geld van de bankrekening en hacking van telefonie. Daarnaast wordt omzetderving offline als gevolg van een inbreuk gedekt, de zogeheten bedrijfsschade, aldus Yasin Chalabi, manager professional insurance bij Hiscox.

Ondersteuning

Daarnaast biedt de verzekeraar alle nieuwe verzekeringnemers een quick scan aan van hun systemen en organisaties op het terrein van ICT-veiligheid. Ook biedt Hiscox operationele ondersteuning om de gevolgen van een gegevensinbreuk zo veel mogelijk te beperken. Binnen deze zogeheten Hiscox eRisk Hub® krijgen polishouders en adviseurs verschillende tools en diensten aangeboden. Deze voorzien in een stappenplan, dat uiteenzet welke maatregelen na een gegevensinbreuk genomen kunnen worden, en in toegang tot begeleiding en advies.

Agentschap

Intermediairs die nog geen agentschap bij Hiscox hebben, kunnen desgewenst ook gebruik maken van hun sub-agentschap bij één van de kantoren genoemd op de navolgende lijst : lijst van agentschappen.

Bron: persbericht Hiscox

GEEN REACTIES