Financieel professional Ingrid over haar PE Plus Examen

© Lindenhaeghe

“Ik kan haast niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben”, mailt Ingrid ons, wanneer ze de uitslag van haar Examen PE Plus Schade zakelijk krijgt. Gevolgd door: “Ben euforisch!”. Reden voor ons om te bellen met deze enthousiaste cursiste. Wat is haar verhaal?

Zo Ingrid. Jij bent heel blij?

Niet normaal man, ik heb gewoon een acht!

Hard gestudeerd zeker?

Dat valt dus reuze mee. Ik heb de stof bestudeerd door alles goed door te lezen. Ik heb er echt geen uren studie ingestoken. Maar de examentraining PE Plus Schade zakelijk van trainer Joost Lutke was gewoon top. Niet alleen besprak hij alle relevante onderwerpen. Hij gaf ook super goede examentips waardoor ik vol goede moed het examen inging.

Wat was de gouden tip?

Joost adviseerde: “Maak eerst de vragen die je direct weet, dat geeft vertrouwen.” En vervolgens zat ik daar, in de examenruimte en zonk de moed me al in de schoenen bij vraag 1. Met Joost in mijn gedachten sloeg ik die vraag over en ineens was ik bij vraag 8! Toen voelde ik me direct een stuk beter.

Had je na het examen het gevoel dat je het gehaald had?

Met die examens weet je het maar nooit. Dus toen ik later die dag in de rij stond bij de kassa, was die binnenkomende e-mail van jullie wel even spannend. “Ik ben geslaagd!” riep ik tegen de caissière. De hele rij lag in een deuk. Kon me niets schelen. Ik was zó blij.

En nu? Klaar? Of nog meer PE Plussen?

Ik moet PE Plus Inkomen en Vermogen nog. Die ga ik ook op deze manier doen, examentraining mét aansluitend examen, die combinatie is echt fantastisch. En ondertussen ben ik druk aan het omwisselen, ook dat gaat tot nu toe vlotjes.

GEEN REACTIES