21 maart : Lloyd’s Evenement “Meet the Market” in WTC Rotterdam

Maak efficient Kennis met Lloyd's
Ralph van Helden, Rotterdam (Wettelijk vertegenwoordiger van Lloyd’s of London in de Benelux)

Volgende week dinsdag opent WTC Rotterdam haar deuren weer voor het door Lloyd’s Benelux georganiseerde Evenement “Meet the Market”.
Dit jaar presenteren de navolgende verzekeringsondernemingen zoals Verzekeraars (Syndicaten) en gevolmachtigde agenten (Coverholders)  zich aan de Verzekeringsmarkt in de Benelux:
Aspen Insurance Syndicate (Verzekeraar)
Aspen is een leidende Lloyd’s Underwriter op het gebied van materiële schade, ongevallen, energie, zeevaart, luchtvaart, financiële & professionele dekkingen, kredietrisico’s, politieke risico’s, ontvoering/losgeld, piraterij en excess casualty. Wij beschikken over een ruime capaciteit voor het dekken van grote bedragen, bereid ons innovatief inzetten.
Chaucer Syndicate (Verzekeraar)
Chauser houdt van aanpakken. Onze Acceptanten en Schadebehandelaars zijn experts op hun vakgebied en staan open voor nieuwe kansen. Als een team bieden wij de het grote intermediair en herverzekeringmakelaars kennis en ervaring op talrijke gebieden.
– Wij leveren op maat gemaakte verzekeringsoplossingen,
– Wij werken doen ons uiterste best de risico’s in te schatten waarmee uw zakelijke klanten te maken kunnen hebben.
– Waar zij ook gevestigd zijn, profiteren verzekeringsmakelaars en hun zakelijke klanten van onze specialistische regionale kennis en lokale service.
DUPI Insurance Group (Coverholder)
DUPI Insurance Group is een internationaal erkende coverholder. Wij dekken de verzekerde risico’s bij Lloyd’s Underwriters. Wij leveren verzekeringsproducten en professionele dienstverlening aan de internationale scheepvaart, Marine & vervoer, baggeren, bouw en handel & energie industrie. Onze Nederlandse wortels dateren uit 1988 toen we begonnen als een lokale marine office beweert. Vandaag werken we in drie landen met meer dan 80 professionals bieden een volledige waaier van Marine en P & ik verzekeringen en claims diensten aan klanten over de hele wereld.
Equinox (coverholder)
Equinox Global is een kredietverzekeraar gespecialiseerd op de doelgroep grote handelsondernemingen. Wij hebben kantoren in vijf landen (Verenigd Koninkrijk, USA, Duitsland, Frankrijk en Nederland). Equinox wil van de volatiliteit in kredietbeheer verlagen en begrijpt dat haar klanten hebben behoefte aan zekerheid van dekking, betrouwbaarheid en transparantie. Wij dekken de risico’s bij Lloyd’s Underwriters. Onze database bevat up-to-date financials op meer dan 100 miljoen bedrijven wereldwijd.
Hienfeld Assuradeuren (Coverholder)
Hienfeld is de specialist voor:
– Collectieve ongevallen,
– Kunst (zakelijk en particulier),
– Collectieve zakenreis,
– Carrière Stop Polis,
– Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid,
– WEGAS,
– Renaissance verzekering,
– een verzekeringspakket voor de vermogende particulier,
– Risico’s in het buitenland, zoals woonhuis, inboedel en avp, Instrumenten, Molest,
Cyber.
Mede door een snelle en persoonlijke service, een eigen schadeafdeling (met diverse prijzen voor de beste schadeafwikkeling) en altijd meedenkend in de beste oplossingen is Hienfeld, een plezier om zaken mee te doen!
Hiscox (Verzekeraar)
Hiscox is een verzekeraar werkzaam op de Lloyd’s markt en is met een participatie van meer dan 50 % de leidende verzekeraar op het gebied van zakelijke verzekeringen. Wij verzekeren particulieren en bedrijven tegen vele gevaren en bedreigingen van de veiligheid, inclusief bedreigingen om te doden, te verwonden, te ontvoeren of  eigendommen te beschadigen, illegaal vasthouden of kapen,
Wij werken samen met “Controle Risks” (de mondiaal leidende Risk Consultant).

Hiscox is ook gespecialiseerd in het leveren van discrete, op maat gemaakte verzekeringsdekking voor de activa van de luxe van de ultra vermogende individu – waar ook ter wereld. Onze zeer vertrouwelijke dienst omvat wereldwijde verzekering van beeldende kunst, vastgoedportefeuilles, auto’s, kostbaarheden en collecties. Hiscox is duizenden cliënten van dienst te beginnen bij de grootste multinationals als kleine bedrijven en gezinnen. En zij die de pech hebben schade te lijden, zullen bemerken dat wij liever zoeken naar redenen om de schade snel te vergoeden dan dat wij zoeken naar een excuus om vergoeding uit te stellen.
INTERLLOYD (Averij Agent)
Interlloyd is opgericht in 1818! Wij zijn Lloyd’s agenten voor Nederland en nog steeds actief bij het afhandelen van alle soorten lading en Marine vorderingen met een team van  Experts
– voor onderzoek van de lading en aansprakelijkheid,
– diefstal
– nautische onderzoekingen,
– Casco-  of machineschade bij aanvaringen,
– evenals onderzoek op zee garantie voor kritische Items/Project lading Claims behandeling,
– specialisten bij uitbetaling of verhaalschade
Interlloyd vertegenwoordigd een breed scala aan nationale en internationale klanten.
Zij treedt niet alleen op namens Underwriters werkzaam op de verzekeringsmarkt van Lloyd’s of London maar ook voor de verzekeraars die lid zijn van netwerken als VHT, CESAM, AIMU, COMISMAR en talrijke andere verzekeringsmaatschappijen en makelaars over de hele wereld.
INTRUST (Schademanagement)
inTrust biedt schademanagement voor alle branches in het verzekeringsvak.
Voor bedrijven, verzekeraars, registermakelaars en Agenten die onder volmacht werken. Wereldwijd hebben wij 11 vestigingen met meer dan 605 toegewijde medewerkers. Onze expertise op het gebied van schademanagement en strategische hubs staat buiten discussie. Onze TPA-service is dag en nacht beschikbaar voor schadeafhandeling. Onze diensten worden ondersteund door een breed scala van bijkomende diensten, inclusief financiële afwikkeling, uitbetaling, beheer, rapportage en analyse.
IRONSHORE (Coverholder)
Ironshore biedt het grotere intermediair gespecialiseerde dekking voor de verzekering van commercieel vastgoed en ongevallenrisico’s .
Ironshore is mondiaal actief met 35 vestigingen in b.v. Australië, Bermuda, Canada, Dubai, Duitsland, Hongkong, Ierland, Londen, Nederland, Nieuw-Zeeland, Shanghai, Singapore, Tokio, de Verenigde Staten en het GLB.
Ironshore beschikt ook over capaciteit voor dekking in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.
Markel International Syndicate (Verzekeraar)
Markel International is gespecialiseerd in zaken aangeboden door grote verzekerings- en herverzekeringstussenpersonen. Markel heeft acht divisies en beschikt over kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Canada, Latijns-Amerika en Azië.
Markel International dekt risico’s bij haar eigen verzekeraars t.w. :
– Lloyd’s Syndicaat 3000,
– Markel Resseguradora do Brasil S.A. en
– Markel International Insurance Company Limited.
Mercury Kredietverzekeringen (Coverholder)
Mercury Kredietverzekering betrad de Nederlandse markt in 2016 als een ‘Lloyd’s Coverholder’. Elk lid van het team van Mercury heeft ruim 20 jaar ervaring in de lokale en internationale verzekeringsmarkt. Mercury biedt een breed scala verzekeringsproducten voor de handel en de industrie. Niet alleen in de primaire markt maar ook waar het gaat om top-up covers.  We werken met flexibele oplossingen en desgewenst bieden wij de standaard oplossingen. Mercury biedt zekerheid en wij nemen de paraplu niet weg zodra het begint te regenen.
Wij bieden de zekerheden op basis van de overeengekomen limieten welke wij niet intrekken. Ook bieden wij efficiënte oplossingen waarbij u zelf betrokken bent bij de risico inschatting.
Aantrekkelijke premietarieven
Een gekwalificeerde credit control leidt automatisch tot een aantrekkelijke premie, omdat op basis van de op maat gemaakte overnemen wordt uitgevoerd voor elke cliënt.
MS Amlin Syndicate (Verzekeraar)
MS Amlin Lloyd’s Syndicate levert continuïteit voor bedrijven die geconfronteerd met de meest complexe gevaren en risico’s. Wij bieden risicodekking voor materiele schade, Zeevaart & Luchtvaart, als ook bieden wij herverzekeringen voor andere verzekeraars. Onze geschiedenis gaat meer dan 300 jaar terug en momenteel hebben wij mondiaal meer dan 2.000 medewerkers aan het werk op 25 locaties. Wij zijn experts in acceptatie van schadeverzekeringen met zowel technische vakbekwaamheid op talrijke vakgebieden.
Neerlandse (Coverholder)
Neerlandse is de enige aanbieder in Nederland die een catastrofedekking aan biedt.
Een verzekering voor huiseigenaren en VVE’s tegen schade door overstroming huiseigenaren, huurders en huiseigenaren verenigingen.
Neerlandse is in 2011 speciaal voor dit doel opgericht. Neerlandse mag dan nieuw zijn op de markt, maar zij dekt het risico bij gevestigde Lloyds Underwriters.
Bij samenwerking met verzekeraars in Nederland, biedt de Neerlandse de Catstrofeverzekering ook aan op basis van whitelabel.
Nuytten Aviation (Coverholder)
Met meer dan 30 jaar ervaring in de luchtvaart biedt Nuytten Aviation® in geheel Europa het volledige spectrum van de risicodekking voor
– piloten,
– vliegtuigen,
– luchthavens,
– vliegtuigonderhoud en
– onderaannemers.
Nuytten Aviation® staat voor uitstekende service en vernieuwende aanpak.  Onze kracht ligt in onze verbondenheid met onze klanten, onze flexibiliteit en ons vermogen om te werken een verzekeringspakket op maat te leveren in het Nederlands, Frans en Engels.
Paragon (Verzekeringsmakelaars)
Paragon International Insurance Brokers Ltd (Paragon) is een vooraanstaand, onafhankelijke verzekeringsmakelaar, werkzaam op gespecialiseerde verzekeringsmarkten als Lloyd’s of London, Bermuda, Europese.
Paragon is gespeciliseerd in de verzekering van
– De bouwsector
– Beroepsaansprakelijkheid
– Privacy, Cyber & technologie aansprakelijkheid
– Aansprakelijkheid tijdens beheer (Directors & Officers aansprakelijkheid alsmede werkgeversaansprakelijkheid)
– Aansprakelijkheid Medische beroepen
– Klinische aansprakelijkheid
– Aansprakelijkhedi bij fusies & acquisities/transactie
Post & Co Groep
De Post & Co-groep is al 75 jaar specialist op het gebied van maritieme aansprakeijkheid en logistieke verzekeringen. Zij heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam met vestigingen in Antwerpen, Frankfurt en Seoul.
Onze sterke drijvende kracht is te adviseren en de verzekeringsbedrijfstak te helpen bij het minimaliseren van de risico’s. Dit heeft geleid tot een solide retentie en een aanzienlijke groei van ons portfolio. Wij zijn trots op de langdurige relaties met assurantiemakelaars over de hele wereld met wie wij nauw samenwerken bij de bescherming van onze klanten : de maritieme verzekeraars.
Naast (maritieme-) aansprakelijkheidsverzekeringen, leveren wij in-house assistentie bij contractonderhandelingen, maken en implementeren wij preventieprogramma’s en behandelen lopende schades met ons hands-on team, dat bestaat uit ervaren professionals uit de industrie, advocaten en zeevarenden.
Probitas 1492 Syndicaat (Verzekeraar)
Probitas 1492 is een verzekeraar werkzaam op de verzekeringsmarkt van Lloyd’s of London. Proitas is gespecialiseerd in de verzekering van materiele schade, Constructie en ongevalllenverzekeringen en herverzekeringen voor zowel groot zakelijke risico’s als MKB.
We zijn ook betrokken bij dekking via volmachten die wij in de Benelux hebben uitgegeven.
Naast het hoofdkantoor in Londen met de steun van meertalige Acceptanten, verzekeren wij risico’s wereldwijd met inbegrip van het Verenigd Koninkrijk, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Canada, met een bijzondere focus op snelgroeiende markten.
Qover (Coverholder)
Qover biedt als eerste de “Verknipte Op-Aanvraag Digitale Verzekerings-Infrastructuur” ter wereld. Als coverholder van Lloyd’s of London, Qover specialiseert zich in de distributie van traditionele en Verknipte Op-Aanvraag Digitale Verzekering via een B2B2C distributiekanaal.

Qover handelt als een verzekeringsagent die Insurance-as-a-Service aanbiedt via lead generatie of verticale integratie. Qover heeft de verzekeringsproducten en processen herdacht voor een geconnecteerde wereld. Digitalisering is een middel, geen doel op zich.

De makkelijk te gebruiken en robuste APIs van Qover zijn ontworpen voor een vlotte integratie met elk ecosysteem, website of App (e-commerce website, digitale broker, online retailer…). Via de APIs is een heel gamma van traditionele en op-maat–gemaakte verzekeringen beschikbaar. De eindklant krijgt in real-time een prijs en kan de verzekering onmiddellijk kopen. De polis is digitaal en wordt direct onderschreven.

Qover beheert digitaal de volledige verzekeringsketting: productontwikkeling, prijszetting en risicobeheer. Schedegevallen worden beheerd door een professionele onafhankelijke beheerder.
Star Stone Syndicaat (verzekeraar)
StarStone is een specialiteiten-verzekeraar die een gevarieerd aanbod biedt op het gebied van schadeverzekeringen en speciale verzekeringen.  StarStone opereert vanuit de belangrijkste hubs op de markten van Lloyd’s en Londen, continentaal Europa, Australië en de VS, en biedt een divers scala van klanten dekking voor de vijf belangrijkste productgroepen: Marine en Specialty lijnen, Casualty, materiele schade, lucht- en ruimtevaart en werknemersverzekeringen.
The Standard Syndicate (Verzekeraar)
Het Standard Syndicaat is als verzekeraar van start gegaan in 2015. Het aanbod van verzekeringen richt zich op de belangrijkste verzekeringsbehoefte van reders, exploitanten en offshore energiebedrijfstak.
Deze omvatten:
– Aansprakelijkheid: algemene verplichtingen, de verplichtingen van de energie en Corporate lijnen (D & O/E & O)
– Materiele schade: H & M, Cargo, Fine Art & Specie, Marine en Non-Marine eigenschap
– Speciale risico’s: zoals politiek geweld & politieke risico’s
Tokyo Marine Kiln (Verzekeraar)
Tokio Marine Kiln Syndicate is een toonaangevende leverancier van zowel speciale als collectieve verzekeringen.
Als onderdeel van de AA – Tokio Marine Group, is zij één van de grootste verzekeraars in de wereld. Onze acceptanten zijn bevoegd om te beoordelen elke individuele risico, on-the-spot beslissingen te nemen en de juiste oplossingen te vinden voor de behoeften van onze klanten.
De mogelijkheid gedekte schades snel en fair, staat centraal in onze bedrijfsfilosofie.
Travelers Syndicate 5000 (Verzekeraar)
Travelers Syndicate 5000 maakt deel uit van de verzekeringsmarkt van Lloyd’s of London, Travelers biedt een aantal specialistische zakelijke verzekeringsproducten teneinde te voldoen de gevarieerde behoeften van de groot zakelijke intermediairs waarmee wij samenwerken en hun klanten. Wij hechten aan een creatieve en flexibele benadering maar zijn consequent in onze aanpak en selectie van risico’s en prijstactiek. Hoewel wij bij voorkeur de leidende verzekeraar zijn in de markt, zijn we ook bereid te participeren op zaken waar anderen de leidende verzekeraar zijn. Wij streven ernaar intelligent en tijdig te reageren op alle denkbare zakelijke vragen. Wij hechten er aan lange termijn relaties op te bouwen met onze makelaars en de polishouders.
Travelers Syndicate 5000 richt zich op de navolgende branches :
–        luchtvaart en ruimtevaart
–        Marine
–        Ongevallen- en speciale risico’s
–        Financiële instellingen en hernieuwbare energie
Navigators (Coverholder)
De Navigators Group, Inc, neemt aan dit evenement deel in de hoedanigheid van internationale gespecialiseerde coverholder die richt op dienstverlening aan
Beheermaatschappijen, zomede ten behoeve van Underwriters werkzaam vanuit Lloyd’s of London.
Navigator is gevestigd in Stamford, Connecticut en heeft kantoren in belangrijke verzekeringscentra in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa.
Navigators is één van de grootste mariene verzekeraars ter wereld en biedt vele andere gespecialiseerde verzekeringsproducten waaronder
–        Aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en ambtenaren,
–        beroepsaansprakelijkheid,
–        ongevallenverzekeringen
–        Excess casualty,
–        engineering,
–        energie,
–        Materiele schade,
–        Binnenvaart Casco
Navigators is vastbesloten om de beginselen van uitmuntendheid overnemen en om te ondernemen met integriteit, professionaliteit en trots.
R & Q (Verzekeringsmakelaars)
R & Quiem biedt een volledige broker-service aan grote tussenpersonen evenals aan cedenten (herverzekering), verzekeraars, deskundigen, beheerders en Overheden.
Ons klantenbestand is gevestigd in Europa, Noord-Amerika, Australië, Latijns-Amerika en Scandinavië.
R & Quiem heeft volledige toegang tot wereldwijde markten, met inbegrip van Lloyd’s en de Londen Market. Wij beschikken over een ervaren staf personeel met makelaar gedefinieerde kwalificaties en onze beloningsstructuren zijn in hoge mate prestatie-gedreven.  Onze makelaarsdiensten omvatten alle van de volgende kritieke zakelijke gebieden:
• Broker Turnkey-Service
• Lloyd’s registratie als coverholder en set-up vertegenwoordiger
• Ondersteuning van makelaars (Risico overlijden zakelijk)
• makelaar verwerven (van oudere entiteiten / divisies)
• makelaar run-off
• Cass 5 oplossingen, met inbegrip van de clearing van leeftijd schuld / cash
• Volledige of makelaar vervanging van onderdelen en schuld collectie
• volledige makelaar controleren en credit control
• telefonieoverdracht voorbereiding
• Asset validatie Forensische onderzoeken
• ondersteuning van de tijdelijke resource
R & Quiem is een handelsnaam van R & Q die is toegestaan en gereglementeerde door de Financial Conduct Authority of consolidatie • hulp bij makelaar liquidaties en / of administratie vordering.
Sportscover (Syndicate)
Sportscover is een van ‘s-werelds meest gespecialiseerde verzekeraars op Lloyd’s – m.b.t. sport en vrije tijd.
Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op dit gebied, dus hebben we ongeëvenaarde kennis en expertise m.b.t. de verzekering van risico’s in de sport. Veel van onze medewerkers waren op hoog niveau actief in de sport, met als gevolg dat we sport begrijpen en erkennen van de kwesties en risico’s kennen waarmee sportlieden en sportorganisaties worden geconfronteerd.
We zijn meer dan alleen verzekeraars… we werken samen met het intermediair en klanten met het oogmerk diensten te leveren met een toegevoegde waarde, inclusief risicobeheer, marketingondersteuning, live streaming van evenementen, data-analyse, en zo voort.
Wij zijn altijd bereid om onze kennis met u te delen.

GEEN REACTIES