VNAB en Hoffelijk Financieel lanceren vakbekwaamheidstool

© VNAB

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) lanceert een vakbekwaamheidstool om permanent vakbekwaam te blijven. De tool is ontwikkeld door Hoffelijk Financieel, opleider in de financiële sector. 

De VNAB streeft ernaar om naast Hoffelijk Financieel ook andere relevante (opleidings)partijen in de markt te betrekken bij de tool, zodat het mogelijk wordt om vanuit verschillende bronnen binnen één platform kennis te delen en te lezen. Maar wel steeds vanuit de gedachte dat ieder VNAB-lid zelf kiest wat relevant is. De tool voedt en toetst niet alleen kennis maar registreert deze ook. Zo wordt een persoonlijk en volledig vakbekwaamheidsdossier opgebouwd.

De VNAB wil met deze tool de wetgever ervan overtuigen dat gebruikers van deze tool niet langer verplicht zijn het driejaarlijkse PE-examen af te leggen. Door het opbouwen van de vakbekwaamheidsdossiers in de tool, wil de VNAB samen met Hoffelijk Financieel aantonen dat de professionals in onze markt op een hoger niveau bezig zijn met hun vakbekwaamheid dan de driejaarlijkse PE-examens toetsen.

(VNAB)

GEEN REACTIES