Robidus start serviceprovider Virta Verzekeringen

Robidus start serviceprovider Virta Verzekeringen

Adviesgroep Robidus introduceert Virta Verzekeringen, een specialistische service provider sociale zekerheid voor het intermediair. Virta Verzekeringen wil specialistische ondersteuning bieden aan intermediairs bij het efficiënt afsluiten van diverse vormen van inkomensverzekeringen, waarbij de uitvoering van de Ziektewet, verzuim en WGA is geïntegreerd. Daarbij maakt de service provider gebruik van de software van Robidus, HRControlNet. Intermediairs krijgen zo de mogelijkheid hun relaties, werkgevers, zowel administratief als financieel te ontzorgen op het gebied van sociale zekerheid.

Moederbedrijf Robidus houdt de grote Nederlandse werkgevers als doelgroep. Sociale zekerheid is een groeimarkt voor het intermediair, meldt Robidus. `Maar zo’n nieuwe markt betekent ook dat er behoefte is aan specialistische ondersteuning op het gebied van de sociale zekerheid. Verzekeraars en toezichthouders stellen strengere eisen aan risicomanagement en bescherming van privacygevoelige informatie. Dit zorgt ervoor dat alleen innovatieve organisaties, van enige omvang, kunnen voldoen aan de eisen.`

Gaston Merckelbagh, tot voor kort directeur VSZ-verzekeringen, is benoemd tot algemeen directeur van Virta Verzekeringen.

Bron: Robidus

GEEN REACTIES