Pensioenfederatie vernieuwt campagne detijdvanjeleven

Op de vernieuwde campagnesite detijdvanjeleven.nl van de Pensioenfederatie staan drie trends centraal die sterke invloed hebben op onze pensioenen: We leven steeds langer, hoge rendementen komen niet vanzelf en we richten ons leven in zoals wij dat willen.

Bezoekers van de website krijgen de belangrijkste pensioeninformatie te zien zonder moeilijke pensioentermen. Daarnaast geeft de website praktische tips. Een bezoekje brengen aan www.mijnpensioenoverzicht.nl is daarbij een goed begin. Even snel je pensioen checken? Wel zo makkelijk!

Detijdvanjeleven.nl is een website die zich richt op iedereen rond de 30. Het doel van de site is om het onderwerp pensioen concreet te maken. Via detijdvanjeleven.nl wil de Pensioenfederatie bijdragen aan meer pensioenbewustzijn bij (jonge) Nederlanders. Ook wordt actief gewezen op de onzekerheden die horen bij pensioen. Het concept achter de campagne is gebaseerd op inzichten uit communicatie- en neurowetenschap. De website werd tot op heden al ruim 400.000 keer bezocht.

(Bron: De pensioenfederatie)

GEEN REACTIES