Avéro Achmea en VKG ontwikkelen standaard overeenkomst

Op de foto: John van Tol, Pieter Louter, Paul Boon en Eric-Jan van den Berg tijdens de ondertekening van de samenwerkingsvoorwaarden tussen VKG en Achmea.

Avéro Achmea en VKG hebben een standaard samenwerkingsovereenkomst ontwikkeld met duidelijke afspraken over de rol van beide partijen.

John van Tol, accountdirector Achmea Intermediaire Regie: “Bij de ontwikkeling van de samenwerkingsovereenkomst heeft VKG input gevraagd aan verzekeraars. Het zijn evenwichtige, compacte en heldere afspraken die door ons juridisch zijn getoetst. De definitieve versie is in overleg met VKG tot stand gebracht. De afspraken zijn goed doordacht en specifiek geënt op de relatie tussen serviceprovider en verzekeraar. Wij gaan deze overeenkomst daarom gebruiken als uitgangspunt voor de samenwerking met andere serviceproviders.”

Paul Boon, algemeen directeur van VKG: “De afspraken tussen aanbieder en VKG maken zowel de rol van de aanbieder als de rol van de serviceprovider duidelijk. In de overeenkomst omschrijven we hoe Achmea en VKG gezamenlijk zorgen voor de bediening van de klant. Op basis van deze samenwerkingsovereenkomst kan VKG samenwerken met meerdere Achmea labels.”

(Bron: Achmea, VKG)

 

GEEN REACTIES