Snel en voordelig geld lenen bij MKB Nederland ?

Financiering van toekomstige omzet
Vandaag is MKB Belangen gestart met een landelijke campagne gericht op het opnemen van een aanzienlijk voorschot op nog te realiseren omzet via de PIN automaat.

Zij schrijft :

Geachte heer, mevrouw,

U ziet levensgrote kansen, maar u heeft het geld even niet liggen. Uw handen jeuken en u weet zeker dat u een investering binnen een mum van tijd terugverdiend zou hebben!

Heeft u op korte termijn een geldbedrag nodig voor uw onderneming? Dan is het aanvragen van een lening bij een bank meestal geen optie

Wij vonden voor u PIN Voorschot, een in Nederland totaal nieuw financieringsproduct voor ondernemers. Het gaat om kortlopende leningen tussen de 2.000 en 50.000 euro die in 6 maanden terugbetaald worden via een inhoudingssysteem op de omzet die via uw PIN-apparaat loopt.

Is deze vorm van financiering geschikt voor u?
Heeft u een PIN automaat en heeft u op korte termijn geld nodig om bijvoorbeeld te investeren in uw toekomstige omzet? Dan is PIN Voorschot misschien dé oplossing!

Voordeeltje van € 50,=
Wanneer u een overeenkomst afsluit via MKB Belangen ontvangt u bovendien 50 euro. Dat is een mooi extra voordeeltje.

Voor meer informatie verwijst MKB Belangen naar haar website.

Ook daar worden MKB-ers opgeroepen om een voorschot te nemen op nog te boeken omzet. Tot wel € 50.000,= kan worden opgenomen binnen een tijdspanne van maar liefst 2 dagen.

Geld lenen kost bij MKB belangen geen geld ?
Maar deze firma trekt geen aandacht voor het onderwerp van de verschuldigde rente over die periode.

Ligt hier geen schone taak voor het intermediair ?
Hoogste tijd voor bemiddelend Nederland er op toe te zien dat deze slimme jongens geen nieuwe bedrijfsrisico’s veroorzaken.

GEEN REACTIES