Intermedairsketen Lifetime.nu verandert naam in Financieel Zeker

Financieel Zeker wordt de nieuwe naam van Lifetime.nu, een franchiseformule voor ruim vijftig zelfstandige verzekerings- en hypotheekadviseurs.

Financieel Zeker is een formule waarbij de deelnemende advieskantoren opereren onder hun eigen naam, zodat de eigen identiteit gewaarborgd blijft. Ondersteuning komt van een service-center, die hen veel werk uit handen neemt en garant staat voor kwaliteit. Naar eigen zeggen is Financieel Zeker de vijfde zogeheten soft-franchiseketen van Nederland. De keten is een onderdeel van de Qualiora Groep, een service provider, gevestigd in Veldhoven.

Franchisenemers gaan het Financieel Zeker-logo vanaf nu consequent naast het eigen logo voeren. Ook krijgt Financieel Zeker een plek op de websites van de franchisenemers. Consumenten krijgen daar informatie over Financieel Zeker en zien welke andere kantoren bij de franchise horen. Daarmee wordt volgens Financieel Zeker niet alleen de kwaliteit, maar ook de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd. Daarnaast wordt er een franchiseraad opgericht.

 

GEEN REACTIES