Centraal Beheer geeft samen met Fiew robo-hypotheekadvies

Centraal Beheer geeft samen met Fiew robo-hypotheekadvies
© Pixabay

Centraal Beheer lanceert voor de Thuis Hypotheek – behalve regulier advies en execution only – een derde distributievorm: volledig geautomatiseerd advies. Centraal Beheer werkt hiervoor samen met online adviesontwikkelaar Fiew. De optie is voorlopig alleen beschikbaar voor starters.

Bij de Thuis Hypotheek kunnen aanvragers naar behoefte een adviseur inschakelen. Angela Eijlander, manager Hypotheken: “We zien dat klanten steeds meer online willen doen, en ook behoefte blijven houden aan advies of bevestiging. Bij Centraal Beheer kunnen zij ervoor kiezen om een hypotheek af te sluiten op de manier die het beste bij hen past. Hoewel online advies nu nog in de kinderschoenen staat, vinden we het interessant om onze klanten te wijzen op deze mogelijkheid. Daarnaast ondersteunen we graag partijen die hier stappen in zetten.

“Online advies kan een uitkomst bieden voor klanten die geen face-to-face gesprek met een adviseur willen, maar toch meer inzicht en bevestiging willen dan bij het volledig online afsluiten via de execution only route. De klant bespaart op deze manier tijd, want hij kan de online tool invullen op het moment dat het hem uitkomt.”

Fiew heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan een online adviesstraat waar de starter voor een bedrag vanaf €295,-volledig geautomatiseerd hypotheekadvies kan krijgen. Het programma is nu zo’n zes maanden live. Mogelijk volgen later modules voor andere doelgroepen, zoals doorstromers.

Bron: Centraal Beheer

www.findinet.nl/newsletter/
Klik op de banner en ontvang de wekelijkse Nieuwsbrief van Findinet op proef.

GEEN REACTIES